Outdoorburo
info@outdoorburo.nl

 

 

Bedrijfsuitje Leeuwarden Smokkelaars in de stad (GPS-stadsspel)

PRIJS: €20,- pp (incl. BTW)

boeken / contact>>

  

  

 

Programma "Smokkelaars in Leeuwarden"

Met GPS op zoek naar smokkelwaar! Een bedrijfsuitjeuitje vol spanning!

In Leeuwarden zijn er op diverse bijzondere plekken smokkelwaar (zwart geld) verstopt. Ieder team krijgt de opdracht zoveel mogelijk smokkelwaar binnen te brengen. Er moet snel gehandeld worden, anders smokkelen de tegenstanders alle smokkelwaar weg.


Het is al lastig genoeg om de juiste weg te vinden, maar er loopt ook nog een corrupte stadwacht door de stad. Mocht deze stadswacht jullie team te pakken krijgen, zal het gepakte team deze man moeten proberen om te kopen om vervolgen weer op pad te mogen.

Wie brengt uiteindelijk de meeste smokkelwaar mee terug? Dat team wint dit spannende spel!  

 

Tips!

- Ook erg leuk als avondspel!

 

 

Aantal: minimaal 10 deelnemers 
Lengte:
 circa 2 uur

 

Horecasuggesties: 

 

1. Eetcafé Spinoza

"De plek voor uw groepsactiviteiten, voor een groepdiner, een BBQ in de binnentuin of een borrel kunt u bij ons terecht. Spinoza in Leeuwarden, waar gasten vrienden worden."

 

2. De Lachende Koe

“De Koe” was en is nu nog steeds geliefd om de vriendelijke en gemoedelijke huiskamersfeer die er heerst, de goede prijs-kwaliteit verhouding en de “doe maar gek, da’s goed genoeg” uitstraling van het bedienend personeel.

 

3. Grand-café De Walrus

Grand-cafe de Walrus is uitermate geschikt voor het ontvangen van groepen. Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een groepsdiner, bedrijfsborrel of een ander feestelijke aangelegenheid?

 


Prijs: €20,- per persoon (incl. BTW)